Day in the life: een dag vol liefde in de Efteling!

Day in the Life in de Efteling

Al ruim 10 jaar kom ik als fotograaf over de vloer bij Wieke. In de zomer van 2011 maakte ik foto’s van haar eerste zwangerschap. In een liefdevol ingericht kamertje met twee trotse ouders. Het gezin groeide en met mijn foto’s legde ik het vast. Het eerste kindje als koddige dreumes en later als stoere peuter kusjes gevend op de opnieuw bolle buik van haar mamma. In 2015 maakte ik de eerste Day in the Life reportage van het gezin, inmiddels uitgebreid met een gezonde jongen, wiens geboorte ik ook mocht fotograferen. Ik fotografeerde een hele normale dag bij hun in huis. Met spelletjes, een boswandeling met de hond, voorleesmomenten en al die dagelijkse dingen die ineens heel bijzonder zijn als je ze vastlegt, omdat je ze anders nou eenmaal op een gegeven moment vergeet.

Familiefoto’s van een groeiend gezin

Wieke werd verliefd en deze liefde liet het gezin nogmaals groeien. Eerst met de bewuste partner die bij Wieke, haar man en de twee kinderen kwam wonen. Niet lang daarna kondigden we met een foto de komst van een derde kindje aan, het eerste kindje van de nieuwe partner van Wieke. Ook hier werd natuurlijk weer een bolle buik vastgelegd én mocht ik weer bij de geboorte zijn.

Een volgende fotoshoot liet een poosje op zich wachten, maar afgelopen augustus ‘mocht’ ik eindelijk weer.

Een day in the life in de Efteling

Een nieuwe Day in the Life op hun allerfavorietste plek: De Efteling. Hoewel het weer niet helemaal mee zat, was het wel een geweldige dag. Wat is de Efteling toch mooi! En ik heb zó intens genoten van de liefde tussen Wieke en haar twee mannen en hun heerlijke kinderen! De oudste die inmiddels is uitgegroeid tot een lieve, slimme en zorgzame tiener. De middelste, bruisend van energie die me de oren van mijn kop kletste en zó gezellig was. En tot slot natuurlijk hun peutermeisje, eigenwijs en bijdehand zoals alleen peuters dat kunnen zijn. No way dat ze voor mij op zo’n paddenstoel ging zitten!

Ach, ik klets veel te veel! Kijk zelf maar hoe leuk het was.

Ook zo’n reportage van je gezin?

Een Day in the Life is heel mooi rondom je eigen huis, maar zoals je in deze reportage ziet is het ook heel gaaf om een dagje uit vast te laten leggen. Wil jij ook zulke mooie momenten vastleggen van je gezin? Bij een Day in the Life reportage kom ik een dag (of een gedeelte van de dag) met jullie optrekken.

Ik leg vast hoe jullie samen zijn, zonder te regisseren of te sturen. Wat is dat is en wat er gebeurt, gebeurt er. Ik ga mee de hond uitlaten, op bezoek bij opa en oma of mee één van de kinderen uit school halen. Uiteindelijk eindigen jullie met een prachtig album. Een document voor altijd, alsof je die ene dag in een potje hebt kunnen bewaren.

Lees hier meer of neem gerust even contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden! Ennuh, ik ga super graag vaker als fotograaf naar de Efteling. Want stiekem is het ook wel één van mijn favoriete plekken in Nederland!

 

Michella
Met liefde leg ik het leven vast. Heel graag maak ik ook met jou mooie herinneringen. Neem gerust contact op!
Chat openen
1
Michella Kuijkhoven
Hallo!

Waarmee kan ik je helpen?

Je kunt via dit venster een Whatsapp gesprek met mij openen.
Ik reageer binnen 24 uur op je berichtje.

Liefs,
Michella