Een iconische uitvaart in Rotterdam

Uitvaartfotograaf Rotterdam

Een afscheid met uitzicht op de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. Als uitvaartfotograaf in Rotterdam is dat natuurlijk koren op mijn molen.En oef, wat was het indrukwekkend! De afscheidsdienst vond buiten plaats op het terras van Café Rotterdam (Dudok aan de Maas). Hoewel het hier niet ging om een echte uitvaart, maar om een zogenaamde ‘styled shoot’ waarbij leveranciers kunnen laten zien wat ze in huis hebben, kwamen wel alle aspecten van een uitvaart aan bod.

Adembenemend en toch intiem

De spierwitte design kist op het terras schitterde in de zomerzon. Adembenemend, met een strakblauwe lucht en de scherpe contouren van ‘de zwaan’. Ondanks het weidse uitzicht om ons heen, voelde de setting op het terras intiem en persoonlijk. Zeker met de prachtige livemuziek van Luizter en de mooie verhalen van Evelien. Hoewel ik van oorsprong geen Rotterdammer ben, kwam deze setting echt wel binnen. Hoe mooi is het om zó afscheid te kunnen nemen?

 

Na afloop van de afscheidsdienst stond binnen in het café een tafel vol zoetigheid klaar. Natuurlijk met de beroemde Dudok appeltaart! Hierna werd de kist naar de geweldige groene Volkswagenbus gedragen. Geflankeerd door Evelien, Barbara en de kippenvel veroorzakende stem van Siebe vertrok de bus via de kade voor de laatste rit.

Buitenkans als uitvaartfotograaf in Rotterdam

Samen met een aantal andere afscheidsfotografen hebben we de hele dag prachtige beelden kunnen schieten voor ons portfolio. Een fijne aanvulling, want bij een echt afscheid delen nabestaanden (begrijpelijkerwijs) soms liever geen beelden. Voor mij als uitvaartfotograaf in Rotterdam bovendien een buitenkans om te laten zien wat voor mogelijkheden Rotterdam biedt voor een persoonlijk afscheid. En die zijn legio! Onderstaande leveranciers kunnen zeker een waardevolle bijdrage leveren. In Rotterdam of ergens anders.

Evelien Ligthart & Barbara Diependaal – Evelien Uitvaartverzorging
Dudok aan de Maas/Dudok in het Park
Luizter
Siebe Palmen – Geleefde Liedjes
Design Coffins
De Uitvaartarchitect
Rouwauto Zeeland

Deze dag was onderdeel van het Deep Dive traject voor afscheidsfotografen van Gwendolyn Pieters.

Michella
Met liefde leg ik het leven vast. Heel graag maak ik ook met jou mooie herinneringen. Neem gerust contact op!
Chat openen
1
Michella Kuijkhoven
Hallo!

Waarmee kan ik je helpen?

Je kunt via dit venster een Whatsapp gesprek met mij openen.
Ik reageer binnen 24 uur op je berichtje.

Liefs,
Michella