Moment in Life: oprechte familiefoto’s in Den Bosch

Familiefoto's in Den Bosch

Na de geboorte van hun jongste dochter, wilden Renate en Pieter graag nieuwe foto’s van hun gezin. En hoewel ze graag een keer een Day in the Life shoot willen, zagen ze dat nu nog niet helemaal zitten. Maar familiefoto’s in een day in the life-stijl hoeven heus niet per se een hele dag te duren! Ze boekten dus gewoon een ‘moment in life’-sessie die we bij hen thuis lieten plaatsvinden en ik mag ze delen, deze toffe familiefoto’s in Den Bosch.

Pianospel en borstvoeding

Ergens aan het eind van de ochtend stapte ik binnen in hun gezinswoning. De deur werd opengezwaaid door hun oudste, die mij haarfijn wist te vertellen dat ik kwam om weer foto’s te maken. Een paar maanden eerder mocht hij ook al voor mijn lens verschijnen, toen we foto’s maakten van de zwangere buik van Renate. En direct erna kreeg ik een demonstratie van hoe goed hij al piano kan spelen. Dat zijn kleine babyzusje lag te slapen, deerde hem niet zoveel.

Gelukkig moest zij toch al wel zo’n beetje wakker worden, omdat het tijd was voor een voeding. Ook dit mocht ik fotograferen, heel mooi en intiem. Juist deze momenten zijn het ook extra waard om vast te leggen, want ze komen nooit meer terug. En voor Renate extra bijzonder, omdat borstvoeding geven niet altijd zo vanzelfsprekend is als men denkt. Deze foto’s houdt Renate vanwege het intieme moment graag voor zichzelf, maar neem maar aan dat ze prachtig zijn.

Eitjes pellen en croissantjes peuzelen

Onze eigen buiken begonnen ook wel wat te knorren, dus schoven we aan voor een lekkere lunch. Ik kreeg een demonstratie eitjes pellen en we kruimelden de hele boel onder met de croissantjes. Ook dat is Day in the Life. Gewoon óók de dagelijkse rommel op de foto. Net zoals de driftbui die volgde toen wij niet snel genoeg van tafel kwamen om te spelen.

Er werd nog wat gespeeld, geknuffeld en gestoeid en we maakten een soort van staatsie portret van iedereen op de bank. Niet zo heel erg staatsie trouwens, maar gewoon lekker ongedwongen en vrolijk. Moe van al deze indrukken vielen pappa en de baby samen in slaap op de bank, terwijl de tomeloze energie van de oudste er vlak naast nog even uitgesprongen werd.

Oprechte familiefoto’s

Toen ik de foto’s afleverde riep Renate direct uit dat deze foto’s zoveel leuker zijn dan geposeerde foto’s. Ze herkende haar gezin écht zoals ze zijn. Missie geslaagd!

 

Michella
Met liefde leg ik het leven vast. Heel graag maak ik ook met jou mooie herinneringen. Neem gerust contact op!
Chat openen
1
Michella Kuijkhoven
Hallo!

Waarmee kan ik je helpen?

Je kunt via dit venster een Whatsapp gesprek met mij openen.
Ik reageer binnen 24 uur op je berichtje.

Liefs,
Michella