allwhiteoncircle
Gezinsfotograaf in Rotterdam, Gouda, Den Haag en de Hoeksche Waard

A moment in life

Niet opgeprikt in een witte studio, maar gewoon in je eigen huis of lekker buiten op een plek waar jij en je kinderen jullie prettig voelen. Foto’s waarvoor je niet hoeft te poseren en waarbij de kinderen gewoon vies mogen worden. Klinkt als onmogelijk? Nee hoor! Dit zijn precies de foto’s die ik het allerliefste maak! Foto’s van het leven. Wil jij ook dit soort foto’s? Dan ben ik jouw gezinsfotograaf in Rotterdam e.o.!

Ik fotografeer als gezinsfotograaf het allerliefste documentair en journalistiek, wat betekent dat ik jullie eigenlijk gewoon laat doen wat je als gezin altijd samen doet. En ik doe gezellig mee, geef hier en daar een opdrachtje of speel een spelletje met de kinderen.

Ontspannen op de foto zoals je écht bent

Een Moment in Life, noem ik het. Letterlijk het vastleggen van een moment in jullie leven. Want de tijd gaat zó snel en wat nu is, hoe jullie nu zijn, dat is het waard om je later te herinneren.

Een Moment in Life kan prima ingezet worden voor een familieshoot of een newbornshoot (lekker thuis, met het hele gezin), maar is ook heel geschikt voor een zwangerschapsshoot of foto’s samen met opa en oma.

Herken je dit?

 • Op de foto’s die je hebt, ontbreekt altijd iemand. Vaak sta jij er zelf niet op, want jij was druk met het maken van de foto’s.

 • De foto’s die je wel van het hele gezin hebt zijn te geposeerd en ongemakkelijk, waardoor jullie jezelf er niet in herkennen.

 • Je peuter of kleuter is veel te eigenwijs om mee te werken aan een geposeerde gezinsshoot. Of die camera maakt te veel indruk, waardoor je in plaats van dat blije koppie een heel verlegen kind ziet

 • Je telefoon staat vol met foto’s, maar de muren van de woonkamer zijn nog steeds leeg en dat babyalbum, daar praten we maar niet over.

 • De tijd vliegt voorbij en soms zou je hem wel even stil willen zetten. Hoe jullie nu als gezin zijn, dat komt nooit meer terug.

We didn't realize we were making memories, we just knew we were having fun

Zo kan het ook!

 • Jullie krijgen foto’s waarvan je echt denkt: “Dit zijn wij!”. Jullie liefde, verbinding en plezier samen breng ik zichtbaar in beeld.
 • We maken van de shoot een leuke en ontspannen ervaring, waardoor je niet dat ongemakkelijke gevoel ervaart en je je niet constant afvraagt waar je jouw handen eigenlijk moet laten.
 • Doordat ze gewoon grotendeels hun eigen gang kunnen gaan en ik met ze mee speel, zijn je kinderen niet zo onder de indruk van de camera. Moet er toch even ‘geposeerd’ worden, dan doe ik dat met een spelletje, opdrachtje of grapje.
Kinderfotograaf Rotterdam

Tarieven & Mogelijkheden

Om het jullie makkelijk te maken, werk ik met verschillende pakketten. Bij elk pakket krijg je altijd mijn enthousiasme, ervaring en tijd. Natuurlijk worden alle foto’s zorgvuldig geselecteerd en professioneel nabewerkt. Je ontvangt de foto’s in een persoonlijke, beveiligde galerij, waarin je zelf de foto’s kunt kiezen die je wilt hebben. 

Foto’s zijn tastbaar echt op hun mooist, daarom lever ik bij elke shoot een album. Deze albums zijn handgemaakt en blijven generaties lang mooi! Zit er een verrassingsalbum in jouw pakket? Dan valt dit vanzelf bij je in de bus. Voor een groter album maken we een afspraak waarin we gezamenlijk jullie album(s) helemaal naar eigen wens samenstellen. Daarnaast adviseer ik jullie graag over andere mogelijkheden voor prachtige fotoproducten. 

Moment in Life

Basispakket met 10 foto's
250
 • Een persoonlijke online gallery
 • 10 foto's op hoge resolutie inbegrepen
 • Een verrassingsalbum van 15x15 cm met 10 pagina's.

Moment in Life Extra

Met 20 foto's & groter album
350
 • Een persoonlijke online gallery
 • 20 foto's op hoge resolutie inbegrepen
 • Een verassingsalbum van 20x20 cm met 16 pagina's.

Moment in Life Full

Alle foto's & persoonlijk album
645
 • Een persoonlijke online gallery
 • alle geselecteerde foto's op hoge resolutie
 • Een naar eigen wens samengesteld album van 20x20 cm met 30 pagina's.
De kleine lettertjes
 • Een shoot duurt ongeveer 1 á 1,5 uur. 
 • Extra foto’s bijbestellen of een album upgraden kan altijd achteraf, je hoeft hier niet direct over te beslissen. 
 • Een Moment in Life is voor maximaal 5 personen. Een extra persoon kost €15,-. Uiteraard fotografeer ik dan ook langer, zodat iedere gewenste samenstelling aan bod komt.
 • Ik werk vooral als gezinsfotograaf in Rotterdam, Den Haag, Gouda en de Hoeksche Waard, maar op verzoek werk ik door heel Nederland.
  Reiskosten tot 40 kilometer enkele reis vanaf Rotterdam Katendrecht zijn inbegrepen in mijn tarief, daarna reken ik 40 cent per kilometer.
Michella Kuijkhoven - koffie

Lieve woorden

Please excuse the mess, the kids are making memories

Veelgestelde vragen

In het begin misschien wel, maar na een poosje houdt dit op, zeker als je gewoon doorgaat met je activiteiten. Je kinderen zou je vooraf kunnen vertellen dat er gewoon iemand op bezoek komt die toevallig een fancy camera heeft. 

De kleding die je normaal ook draagt. Kleding die bij je past en waar je je prettig in voelt. Opdoffen hoeft niet, maar mág wel en ik zal jullie nooit vragen om allemaal een blauwe spijkerbroek en een wit shirt aan te trekken. Wil je gewoon een pyjamadag houden? Doen!

Een paar dingen zijn wel handig om rekening mee te houden, zoals dat kleding met kleine streepjes zich soms raar gedraagt op beeld. Over dit soort dingen informeer ik je uitgebreid na je boeking. 

Dat hoeft niet. Foto’s in of rondom je eigen huis zijn echt al superleuk en bijzonder! Maar ik ga ook graag mee tijdens een dagje pretpark of dierentuin, naar het strand, op bezoek bij opa en oma of ik kom een dag langs op jullie vakantieadres.

En hoewel ik altijd benadruk dat foto’s van gewone momenten heel waardevol zijn, zijn foto’s van speciale momenten dat natuurlijk ook. Dus wil je mij juist als fotograaf bij een verjaardagsfeest, de uitreiking van een (zwem)diploma of een ander moment? Kan allemaal!

Nee hoor! Ook daarvoor geldt dat het vooral moet zijn zoals jullie zelf zijn. Als dat een beetje rommelig is, dan is dát ook wat je kinderen willen herinneren. Vergeet niet, we maken geen foto’s voor Funda of Vtwonen, we maken foto’s van jullie liefde, connectie en alle gekke, lieve en leuke dingen die jullie samen doen.

Belangrijk is natuurlijk wel dat je je zelf prettig voelt bij hoe je huis er op de foto’s uit ziet. 

Binnen een week ontvang je per mail een inlog voor je galerij om foto’s uit te kiezen, deze zijn dan nog niet volledig bewerkt. Na je keuze ontvang je de factuur en zodra deze is voldaan ga ik voor jullie aan de slag met  het bewerken van de gekozen foto’s. Binnen vier weken ontvang je de definitieve foto’s via je galerij.

Zit er een verrassingsalbum in jullie pakket? Dan valt dit vanzelf enige tijd later in de bus. 

Bij alle andere albums maken we een afspraak om jullie album helemaal naar eigen wens samen te stellen. Ik kan jullie tijdens deze afspraak ook adviseren over andere fotoproducten. 

Wil je nog meer zien?

Chat openen
1
Michella Kuijkhoven
Hallo!

Waarmee kan ik je helpen?

Je kunt via dit venster een Whatsapp gesprek met mij openen.
Ik reageer binnen 24 uur op je berichtje.

Liefs,
Michella