Trouwfotograaf Rotterdam

Laten we de liefde vieren!

Bruiloften, ik hou er van! De liefde vieren, iets mooiers is er bijna niet! Ik leg jullie trouwdag dan ook heel graag voor jullie vast. Niet door jullie urenlang te laten poseren, veel liever vertel ik het verhaal van jullie dag. Van de eerste voorbereidingen in de ochtend tot de knallende confetti op jullie feest.

Doordat ik de hele dag dicht bij jullie in de buurt ben, zie ik ieder detail en krijg je niet alleen maar foto’s van de grote momenten. Op een bruiloft kan die hand op een schouder net zo mooi zijn als een eerste kus. Een traan die weggeveegd wordt even bijzonder als het ja-woord. Vooral omdat je die kleine momenten en details over een paar jaar vergeten bent of omdat je ze gewoon niet hebt gezien op de dag zelf.

De aftermovie van jullie bruiloft

Bekijk je wel eens een aftermovie van een festival of ander evenement waar je bent geweest? Dat je weer even terug bent?  Dát gevoel wil ik je geven met de foto’s.

Je weer even helemaal onderdompelen in het gevoel van de dag. Bij het doorbladeren van jullie fotoalbum voel je opnieuw de zenuwen vlak voordat je elkaar voor het eerst zag en ervaar je weer die kriebels in de buik die je had tijdens de ceremonie.

Achtbaan aan emoties

Bruiloften zijn voor mij als fotograaf ook een feestje. Ik hou zo van de achtbaan aan emoties en de persoonlijke details die een dag echt bijzonder maken. Ik geniet van de heerlijke fotogenieke jurken en de prachtige bruidstaarten! Om te fotograferen natuurlijk. 😉

Ik krijg regelmatig te horen dat ik zoveel lach op een bruiloft. En dat klopt! Je zult me echt een groot deel van de dag met een big smile zien rondlopen. Mijn werk is het leukste van de wereld namelijk! Hoewel ik soms ook wel stiekem een traantje moet wegpinken…

I never want to stop making memories with you

Met mij als jullie trouwfotograaf

 • Vertel ik het verhaal van jullie bruiloft in een prachtig beeldverslag. Ik fotografeer journalistiek en met jullie trouwalbum beleef je de dag zelfs jaren later weer helemaal opnieuw.

 • Haal je een fotograaf in huis die oog heeft voor de speciale details. Zo worden ook de kleine, bijzondere momenten vastgelegd.

 • Zorg je niet alleen voor iemand die foto’s maakt, ik denk ook graag mee over welke momenten mooi zijn om vast te leggen. Ook geef ik, als jullie dat fijn vinden, advies over het draaiboek.

 • Bereik je dat je achteraf denkt: “Maar zijn daar foto’s van gemaakt dan?” Ik ben onopvallend aanwezig, waardoor jullie en jullie gasten ontspannen op de foto staan.

Lieve woorden van klanten

Tarieven en mogelijkheden

Om het jullie makkelijk te maken, werk ik met verschillende pakketten. Bij elk pakket krijg je altijd mijn enthousiasme, ervaring en tijd. Natuurlijk worden alle foto’s zorgvuldig geselecteerd en professioneel nabewerkt. Foto’s zijn tastbaar echt op hun mooist, daarom lever ik bij elke shoot een mooi en professioneel handgemaakt album. Daarnaast adviseer ik jullie graag over andere mogelijkheden voor prachtige fotoproducten. 

Past geen van de genoemde pakketten bij jullie dag? Neem gerust contact op voor een offerte op maat.

Brons

1395
 • 6 uur fotografie
 • Een online slideshow met de mooiste beelden
 • Een persoonlijke online gallery
 • Alle geselecteerde foto's op hoge resolutie inbegrepen
 • Een album van 20x20 cm met 15 spreads
 • Persoonlijk kennismaken bij jullie thuis
 • Reiskosten binnen Nederland

Zilver

1950
 • 10 uur fotografie
 • Een online slideshow met de mooiste beelden
 • Een persoonlijke online gallery
 • Alle geslecteerde foto's op hoge resolutie inbegrepen
 • Een album van 20x20 cm met 20 spreads
 • Persoonlijk kennismaken bij jullie thuis
 • Reiskosten binnen Nederland
Populair

Goud

Van het begin tot het eind (max 15 uur)
2675
 • De hele dag fotografie
 • Een online slideshow met de mooiste beelden
 • Een persoonlijke online gallery
 • Alle geselecteerde foto's op hoge resolutie inbegrepen
 • Een album van 25x25 cm met 20 spreads en opbergbox
 • Persoonlijk kennismaken bij jullie thuis
 • Reiskosten binnen Nederland

I'd like to laugh with you for the rest of my life

Veelgestelde vragen

Ik kom het liefst bij jullie op bezoek en daar rij ik met liefde heel Nederland voor door. Ik realiseer me echter ook dat we allemaal heel druk zijn, dus kennismaken via Skype of Zoom behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Omdat ik elk bruidspaar evenveel enthousiasme en energie wil geven, fotografeer ik maximaal 2 bruiloften per maand. Dit betekent dat ik relatief snel volgeboekt zit. Wil je mij boeken, check dan zo snel mogelijk wat mijn mogelijkheden zijn voor jullie trouwdatum.

Houd er daarbij wel rekening mee dat ik jullie datum pas definitief vastleg als jullie het contract hebben getekend en de aanbetaling hebben voldaan. Dit klinkt misschien streng, maar soms vergeten mensen hun datum ‘af te zeggen’ en wimpel ik voor niets andere koppels af. En dat is zonde!

Ik vertel graag het complete verhaal van jullie dag. Dat betekent dat ik dus ook graag aanwezig ben bij de voorbereidingen in de ochtend, bij jullie vertrek en aankomst bij de ceremonie en bijvoorbeeld bij het aansnijden van de taart. Hoewel de ceremonie natuurlijk hét moment van de dag is, is het niet de hele dag. Er is nog zoveel meer wat het waard is om vast te leggen!

Gemiddeld fotografeer ik op een bruiloft zo’n 10-12 uur, van de voorbereidingen en het aankleden tot en met het diner of het eerste stukje van het feest. Die toffe openingsdans heb je niet voor niets geoefend toch?

Het korte antwoord op deze vraag is heel eerlijk: nee.

Het lange antwoord ligt natuurlijk iets genuanceerder. Het een-op-een namaken van Pinterestplaatjes komt niet ten goede aan mijn creativiteit en ook niet aan jullie ervaring. Het zou betekenen dat we heel geforceerd moeten gaan poseren en fotograferen en dat is niet hoe ik werk. Daarnaast ben ik niet de fotograaf die die Pinterestfoto maakte, ik heb mijn eigen stijl. Ook zijn jullie niet dát specifieke koppel op die specifieke plek in dat specifieke licht. De foto wordt dus nooit hetzelfde.

Wel kunnen we natuurlijk bespreken wat het is dat jullie zo aanspreekt in de foto’s en bekijken of we daar bijvoorbeeld de locatie of het tijdstip van de reportage op aan kunnen passen.

Binnen 48 uur ontvang je per mail een preview. Vervolgens ga ik de overige foto’s selecteren en bewerken, deze ontvang je binnen zes weken. Hierna gaan we samen aan de slag met het vormgeven van jullie album.

Chat openen
1
Michella Kuijkhoven
Hallo!

Waarmee kan ik je helpen?

Je kunt via dit venster een Whatsapp gesprek met mij openen.
Ik reageer binnen 24 uur op je berichtje.

Liefs,
Michella