Moment in life: familieshoot op Katendrecht met volwassen kinderen

Famileshoot op Katendrecht

 

“Wij zijn 32 jaar getrouwd en dat is natuurlijk niet echt een bijzonder jubileum maar ik wil mijn vrouw tóch heel graag verrassen”, zo luidde de aanvraag aan de telefoon. Deze lieve meneer boekte een dinertje, een nachtje weg én een familieshoot op Katendrecht in Rotterdam voor zijn vrouw en hun volwassen kinderen om hun huwelijksdag te vieren.

Een thuiswedstrijd voor mij, een shoot in mijn eigen wijk. We onmoeten elkaar voor de deur van mijn appartementencomplex waar het echtpaar de passage uit komt lopen vanaf hun hotel. Op het moment dat ik word voorgesteld komen ook de kinderen de hoek omlopen. Verrassing op verrassing.

Ontspannen en zonnig met een pietsje teveel wind

De shoot is ontzettend leuk en ontspannen en de verrassing valt in goede aarde. Ook de volwassen kinderen vinden het heel leuk om weer eens samen echt op de foto te gaan. Er wordt enorm veel gelachen, geknuffeld en er is uiteraard ook ruimte voor serieuzere momenten.

We hebben helaas wat last van de wind, dus foto’s op de Kop van Zuid zitten er even niet in, maar mijn geliefde Buizenpark biedt luwte en forever het beste uitzicht op Hotel New York en de Erasmusbrug.

En uiteindelijk is er toch niet veel meer nodig dan leuke mensen! En dat zat echt helemaal goed.

 

 

De foto’s van deze superleuke familieshoot op Katendrecht zijn zoals altijd omgezet in een tastbare herinnering. Een mini-album van 20×20 cm voor de ouders en een identiek album maar in kleinere versie voor de kinderen.

En 32 jaar? Ik vind het behoorlijk bijzonder!

 

Michella
Met liefde leg ik het leven vast. Heel graag maak ik ook met jou mooie herinneringen. Neem gerust contact op!
Chat openen
1
Michella Kuijkhoven
Hallo!

Waarmee kan ik je helpen?

Je kunt via dit venster een Whatsapp gesprek met mij openen.
Ik reageer binnen 24 uur op je berichtje.

Liefs,
Michella